Eyüp Şehit Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi


Vizyon: Tercihlerde ilk sıralarda yer alan, uluslararası standartlarda eğitim veren, rekabet edebilen, yeniliğe açık, teknolojiyi sadece kullanan değil üreten olmaya aday, kültürel mirasımıza sahip çıkıp dünyaya bunu anlatabilen, Arapça başta olmak üzere diğer dünya dillerine hâkim, hem sosyal hem fen bilimlerinde dünya ile rekabet edebilecek öğrenciler yetiştiren bir okul olmaktır.

Misyon: İnsanın eşref-i mahlûkat olduğuna inanan; aileye, topluma, fikirlere, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan; ilerlemenin akıl ve iman birlikteliğiyle gerçekleşebileceğini düşünen, bilgili, kültürlü, başarılı, öz güveni yüksek, milli ve manevi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, kişilikli, inançlı fertler yetiştirmektir.

Başarılar: 2021 YKS TÜRKİYE 2862. Sİ, 2021 YKS TÜRKİYE 16000. Sİ

Saatler: 08:30 15:30
Isınma: Doğalgaz.
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Servis Bilgisi: Var.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 335-380 aralığı
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %68
Sportif Etkinlikler: Futbol,Basketbol,Atletizm,Karete,Masa Tenisi vs.
Bilimsel Etkinlikler: Milli Eğitim Vakfı Prof.Dr Aziz SANCAR Fen Bilimleri Araştırma Projeleri yarışmasında Biyoloji alanında jüri değerlendirmesi sonucu ön elemeyi geçen Doğal Antibakretiyal Özellikte Bitki Ekstratlarının Nano Fiberlerle Dansı adlı Projemiz finale kalmıştır.
Proje Çalışmaları: YAZARLAR OKULLARDA, MUSHAF-I ŞERİF YAZILMASI, HAFIZLIK, KARİYER GÜNLERİ,VELİ AKADEMİLERİ, HEDEF YKS/LGS
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Etwinning
Kontenjan Bilgileri: 60 lise 45 ortaokul
Diğer Hususlar: 2017 -2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ FEN VE SOSYAL BİLİMLER ALANI UYGULAYAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİDİR. 2018 - 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DA PROJE OKUL OLARAK BELİRLENMİŞTİR.ORTAOKUL KISMIMIZ DA PROJE OKUL KAPSAMINDADIR.

Telefon - 2125383811

Belgegeçer - (212) 538 3811

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehitfurkandoganaihl.meb.k12.tr

Adres - Yeşilpınar Mah. Girne Cad. No165 Eyüpsultan/İSTANBUL

Öğretmen :22
Öğrenci :407
Derslik :24
Konferans Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :3
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3500
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam gün.

Yerleşim Yeri - Yeşilpınar Mahallesinde Yağlı Dere Parkı karşısında yer almaktadır.

Adres - Yeşilpınar Mah. Girne Cad. No165 Eyüpsultan/İSTANBUL

Ulaşım Yeşilpınar otobüsleri son durağına 5 dakika mesafededir. Son durakta indikten sonra Yağlıdere Parkının önünden devam ederek aşağıya doğru yürüyerek okulumuza ulaşmanız mümkündür. İstanbul´un birçok semtinden rahatlıkla okulumuza otobüs ve minibüs aracılığıyla ulaşmanız mümkündür. OTOBÜS HAT NO: 94Y - 39D - 39Y - 49Z - 99Y - 39O

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 8 kilometre uzaklıktadır.