SERVİS İHALE DUYURUSU

KONU: EYÜPSULTAN ŞEHİT FURKAN DOĞAN AİHL OKUL SERVİSİ ÇALIŞTIRMA İŞİ.

a) İşin Niteliği,Yeri ve Miktarı:Öğrenci Taşımacılığı İş, Yeşilpınar Mah/Eyüpsultan

b) Şartname ve eklerinin nereden hangi şartlarla alınacağı: Eyüpsultan Şehit Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünden imza karşılığında isteyenlerce alınabilir.

c) Servis Çalıştırma İşinin nerede,hangi tarih ve saatte hangi usulle yapılacağı: Eyüpsultan Şehit Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünde 29.07.2024 tarihinde saat 10:00 da Açık teklif eksiltme usulüyle yapılacaktır.

d) İsteklilerden aranılan belgeler

 Tebligat için adres beyanı, irtibat telefon numarası, e posta adresi,

 Gerçek kişi olması halinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve/veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

 Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odasında servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

 Geçici teminatı yatırdığına dair banka dekontu,

 Taşımacıyı gerçekleştireceği taşıtların üçte birinin adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler ve taşıma araçlarının ruhsat fotokopileri.

22.07.2024 123